ORDU / ÜNYE - Ünye Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Ock

Asrın Felaketi olarak adlandırılan 6 şubat Kahramanmaraş merkezli yaşanılan depremde, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sürdürülen çalışmalara gönüllü olarak katılıp destek veren Özel Eğitim Öğretmenimiz Mücahit BAYAR'a teşekkür plaketi verildi.

Depremzedelere göstermiş olduğu katkıdan dolayı Değerli Hocamıza, ince düşüncesinden dolayı Sayın Bakanımıza çok teşekkür ederiz

Ock

Yaptığımız çalışmalarda bizlere destek olan;

Şehit Gökhan DEMİR İlkokulu,

Şehit Cemal MUTLU İlkokulu,

Fevzi ÇAKMAK İmam Hatip Ortaokulu,

Fevzi ÇAKMAK Ortaokulu,

Fatih İlkokulu,

Fatih Ortaokulu'nun saygıdeğer idarecileri ve kıymetli öğretmenlerine  teşekkür eder, görevlerinde başarılar dileriz

ARALIK AYI BÜLTENİMİZ yayınlandı

Ock

Ordu Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği Anabilim Dalı akademisyeni Doç.Dr.Üzeyir SÜĞÜMLÜ ile Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı akademisyeni Dr.Öğr.Üyesi Şenel ÇITAK Kurum Müdürümüz Recep ATAOĞLU'nu ziyaret ettiler.

Değerli hocalarımıza nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz

Ock

Ünye Şehit Eren Bülbül Özel Eğitim Anaokulunun düzenlemiş olduğu "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" programına, Kurum Müdürümüz Recep ATAOĞLU, Fatsa Sami Yücel Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Veysel CENGİZ ve Ünye Fehmi Cerrahoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdür Yardımcısı Mustafa MIDIKIOĞLU ile birlikte katılım sağladı.

Ock

EN BÜYÜK ENGEL SEVGİSİZLİKTİR.

Ock

24 Kasım Öğretmenler gününü Ünye RAM ailesi olarak kutladık. Günümüz kutlu olsun

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun.

Ekm

2023 2024 eğitim öğretim yılında rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerinde yürütülecek olan genel hedef (psikolojik sağlamlık) ve yerel hedefe (otokontrol) ilişkin çalışmalarda kullanılacak olan eğitim içeriklerine aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Ekm

Görev bölgemizde bulunan Ünye, Çaybaşı, İkizce ve Akkuş ilçelerinde okulöncesi, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde okullarımızda çalışan rehber öğretmen/psikolojik danışmanlarımız ile 2023-2024 eğitim öğretim yılı  1. toplantımızı Ünye Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleştirdik. Toplantıya katılan rehber öğretmen/psikolojik danışmanlarımıza teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Ağu

Görev yerleri değişen okul/kurum idarecilerine ziyaret kapsamında kurumumuzu ziyaret eden ilçe milli eğitim müdürümüz Özgür TOKGÖZ'e ve şube müdürümüz Asiye FİDAN'a ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Haz

Uzman Psikolojik Danışman Muhammet KARAMUSTAFA tarafından bölgemizde çeşitli okul kademelerinde görev yapan psikolojik danışman/rehber öğretmenlerimize "Çocuk Resimlerinin Analizi ve Yorumlanması" konusunda seminer çalışması gerçekleştirilmiştir. 12.06.2023 tarihinde Özel Ünye Bahçeşehir Koleji'nde gerçekleşen çalışmada ev sahipliğini yapan kurum yöneticileri Ersin ERGEN ve Yusuf Ziya YAKUPOĞLU'na, semineri gerçekleştiren Uzm. Psi. Dan. Muhammet KARAMUSTAFA'ya ve katılımcı psikolojik danışman/rehber öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

May

Sorumluluk bölgemizde bulunan Ünye, Çaybaşı, İkizce ve Akkuş ilçelerimizde görev yapan psikolojik danışman ve rehber öğretmenlerimizle 2022 - 2023 eğitim öğretim yılı 2. toplantımızı Ünye Yusuf Bahri Anadolu İmam Hatip Lisesi ev sahipliğinde gerçekleştirdik. Bizleri misafir eden başta okul müdürü Muammer ÖZTÜRK'e, okul psikolojik danışmanı ve rehber öğretmenleri Sinan YILDIRAN'a ve Hatice ASLAN KÜÇÜK'e teşekkür ederiz.

May